в самом центре
Кишинева
высококачественные
материалы
современное
оборудование

Coafura de nunta, make-up de nunta, tunsoare creativa, coafura de seara sau împletitură romantică, vopsirea părului folosind tehnici moderne (shatush, balayage, ombre, sombre, eirtach, conturare) precum și școala de instruire a stiliștilor din Moldova și lecții online despre machiaj și coafuri pentru stilisti din întreaga lume, aceasta este doar o parte din ceea ce vă putem oferi în studioul nostru, care este situat chiar în centrul Chișinăului și este dotat cu echipamentele cele mai moderne și materiale de cea mai bună calitate.

collage
Наш девиз:
Будьте красивы,
а значит, успешны!

Frizerie în Chișinău Diversity

Pe site-ul nostru vă puteți familiariza cu serviciile salonului, puteți să vă înscrieți la cursurile maestrului și profesorului cu experiență mare - Svetlana Armashu, precum și este posibilitatea achiziționării de lecții video pentru începători și cei cu experienta în crearea coafurii, aici puteți stăpâni arta machiajului.

 

Pe lista serviciilor frizeriei
• Tunsoarea feminină;
• Machiaj profesional;
• Coafura de seara;
• Împletirea părului;
• Vopsirea profesională a părului;
• Coafuri de nunta;
Cursuri de frizer, make-up artist
Lecții video

 

Serviciul - tunsoarea feminină

Fiecare femeie vrea să se simtă atrăgătoare, specială. Coafura potrivită ajuta la crearea unui stil, devine baza imaginii, scoate în evidență punctele forte și ascunde dezavantajele. Hairstylist-ul experimentat Svetlana Armashu va alege tunsoarea care Vi se potriveste cel mai bine si o va realiza la cel mai înalt nivel de profesionalism. Serviciul - tunsoarea feminină în salonul "Diversity" nu Vă va dezamăgi, și cu siguranță Veți dori să veniți la noi din nou, să vizitați minunata, confortabila și prietenosa atmosferă chiar în inima Chisinaului, și să Vă bucurați de o comunicare plăcuta si de transformare.


Vopsirea părului 
Dacă Vă doriți demult vopsirea la modă, dar nicidecum nu V-ați putut decide, avînd temeri de rezultatul final, acum este momentul să Vă dăruiți o nouă imagine. Vino la salonul nostru, unde procedeul de vopsire este realizat folosind tehnici moderne, instrumente profesionale de înaltă calitate. Puteți folosi procedurile care vor îmbunătăți structura părului, le vor oferi o protecție fiabilă vitalitatea și strălucirea naturală. Coaforul nostru este situat în Chișinău, la Telecentru.


Coafuri de nuntă și coafuri de seară în Chișinău
Fiecare mireasă dorește să fie frumoasă la cel mai important eveniment din viața ei. Vom realiza o adevărată capodoperă, urmând toate tendințele modei. Stylistul ține cont de
preferințele miresei, stilul nunții și rochia miresei pentru a crea cea mai armonioasă imagine. Vă puteți înscrie pentru un curs de machiaj de bază în salon. Cursurile de frezer și de make-up artist sunt susținute de un maestru cu experiență mare, atât în furnizarea de servicii, cât și în predarea coafurii și machiajului. Pentru doritori este disponibil cursul de bază de machiaj și cursuri pentru maeștri care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și să se califice la un grad mai înalt.


Vă așteptăm cu mare drag!