Despre

Cunoștința - este o comoară care urmează peste tot pe cei ce o posedă.


Iar sentimentul armoniei atunci cînd ai cunoștință deplină, dă naștere unei puternice inspirații și dorințe de a crea frumusețe. Acesta este credo meu de viață, care m-a adus în lumea magică a frumuseții.


Clienții mei, femei încântătoare de vârste complet diferite, mă stimulează să dobândesc noi cunoștințe, să urmăresc trenduri și tendințe, să mă mențină într-un ritm activ. Iar când văd o femeie cum se apreciază în oglindă cu ochii arzători, împliniți... acesta este cel mai minunat sentiment de satisfacție față de munca mea. Da, este important pentru mine ca clientul să se accepte în munca mea. Și dacă o femeie începe să privească detaliile lucrării, atunci nu se mai uita la ea, atunci nu am ghicit, mi-a scăpat ceva din vedere. Pentru mine acest fapt este întotdeauna un motiv de meditare și înțeleg că trebuie ceva de schimbat.


Și bineînțeles, vreau să împărtășesc experiența acumulată cu acei maeștri care abia își încep drumul în această profesie - arta, vreau să-i învăț în așa mod încât să nu facă greșeli, care le-ar putea determina să dorească să plece pentru totdeauna din această sferă sau cînd respectul de sine scade și munca devine neinteresantă. În studioul meu, veți câștiga experiența Dvs. unică și abilități corecte, care Vă vor ajuta să Vă construiți calea ce duce la creație și, în același timp, să Vă păstrați independența personală.

 

Pentru cooperare, vă rugăm să ne contactați la tel / viber / whatsapp. +37369262969

Studioul se află pe adresa: Chișinău, Grigore Vieru 9, of. 417

Cum să ajungeți la noi: