Curs video

Pregătirea părului pentru coafură

Ați putut observa că, cu toate eforturile și munca asiduă depusă, coafura Dvs. nu arata destul de curat, părul este lipicios și textura este supraîncărcată? Dacă da, atunci această lecție Vă va ajuta să evitați acest moment neplăcut în continuare. Pregătirea adecvată durează 75% din timpul total de execuție a coafurii. Instrucțiunile detaliate despre modul de pregătire a părului pentru coafura Vă vor ajuta să Vă faceți coafura perfectă, ceea ce înseamnă că Vă puteți îmbunătăți coeficientul de profesionalism.

Costul: 1,00 EUR
Acces: 6 Luni
Durată: 45 Minute
Rezervă cursul
Coafură pe plase

O lecție video detaliată privind crearea unei coafuri simple, dar spectaculoase folosind plase.

Costul: 1,00 EUR
Acces: 6 Luni
Durată: 45 Minute
Rezervă cursul
Machiaj pentru mireasă

Lecții video detaliate de machiaj, crearea acestuia pas cu pas, materiale pe care le folosim, de ce le folosim și cum le folosim.

Bonus: lecție video de coafura de nunta pe plase.

Preț: 8 euro

Costul: 1,00 EUR
Acces: 6 Luni
Durată: 45 Minute
Rezervă cursul

Cursuri video de coafură și machiaj 
Cu câteva decenii în urmă, aplicarea machiajului nu a fost deosebit de dificilă, dar astăzi industria de frumusețe oferă sute de produse de make-up și reprezintă chiar o adevărată artă. Make-up-ul face posibilă mascarea imperfecțiunilor feței, schimbă forma, redă privirii o expresivitate unică.


Cursuri online de coafură 

După ce ați ajuns să dețineți abilitatea de a crea coafuri, Dvs. vă puteți schimba aspectul oricînd doriți, puteți încerca imagini noi, dar, de asemenea, veți dobândi o profesie solicitată. Dacă doriți să învățați cum se efectuează o coafură de nuntă, cursurile online vă vor ajuta în această privință. Fiecare lecție deschide secretele artei de make-up și Vă ajută să creați coafuri incredibile. Cursurile online de coafură conțin diverse stiluri și tendințe. Lecțiile online de make-up vor fi productive și vor putea ajuta nu numai începătorii, ci și maeștri cu experiență. Lecții similare merită vizionate de fiecare fată, pentru că nu oricare reușește să viziteze salonul de frumusețe în fiecare zi, dar mereu Vă doriți să arătați bine. Vizionând cursurile online, veți afla despre toate detaliile machiajului de zi și de seară, veți învăța elementele de bază în conturarea feței, veți fi capabilă să ascundeți orice imperfecțiune. Sperăm că lecțiile online de machiaj vor fi utile pentru Dvs.!

 

Cursuri online de machiaj 
Din cauza că suntem mereu ocupați, nu avem timp, bani, nu orice fată este în stare să urmeze cursurile de machiaj, în schimb, cu toții am putea însuși diverse tehnici de aplicare a produselor cosmetice. Nu este un lucru dificil, dacă urmăriți cursurile online de machiaj de la un maestru experimentat Svetlana Armashu.
Care sunt avantajele lecțiilor online de make-up artist de la Svetlana Armashu?
Lecțiile online de machiaj nu diferă în ceea ce privește complexitatea, învățați pas cu pas - de la ușor la greu - toate tehnologiile populare. Cursurile online de make-up artist sunt 
perfecte pentru cei care nu au ocazia să participe personal la lecțiile maestrului. Printre avantajele pe care le au cursurile online de make-up artist sunt:
• Prețuri accesibile;
• Posibilitatea de a înțelege elementele de bază ale make-up-ului;    
• Disponibilitatea prezentării materialului;
• Orice fată le poate deține, chiar dacă trăiește în afara Chișinăului.
Instruirea online de make-up artist este prezentată de un maestru cu o vastă experiență în industria beauty.